Verbouwen of aanbouw Wolvega?

Een verbouwing of aanbouw realiseren in Wolvega? Hypotheekkoopje Wolvega regelt alles in 1 keer voor u. Van de vergunningscheck tot de aannemer. Wij beschikken over een groot netwerk aan betrouwbare bouwbedrijven in en rondom Wolvega. Al lange tijd volgen wij de kwaliteit van deze bouwbedrijven omdat wij ook de hypotheek regelen.

Verbouwen of aanbouw Wolvega?

Complex alles te overzien

Bij aan aan of uitbouw van uw woning of zakelijke pand komt wat kijken. Het financiƫle aspect. Lees hier meer over op onze site: https://hypotheekkoopje.nl/verbouwingskosten-meefinancieren/

Waar op te letten bij verbouwingen of uitbouw?

Wij werken uitsluitend met aannemers die bouwgarant zijn aangesloten. Steeds meer hypotheekverstrekkers adviseren u dit ook te doen. Dit keurmerk garandeert dat een andere aangesloten aannemer de verbouwing overneemt als uw aannemer failliet gaat. Daarnaast is het slim om na te gaan of de aannemer aangesloten is bij de Geschillencommissie Verbouwingen en Nieuwbouw. Daar kun je terecht bij onder andere juridische conflicten over de verbouwing. Is de aannemer niet aangesloten bij een brancheorganisatie? Dan regelen wij een kluscontract.

Nut van de verbouwing vraagt om een doordacht bouwplan

Te vaak zien wij slecht doordachte plannen, zonder direct nut of toegevoegde waarde voor de bewoners of het huis. Graag denken wij met u mee. Als wij menen dat het zonde van uw geld is zullen wij dit onderbouwen. Wij bespreken namelijk uw verbouwplannen met onze taxateur.

Verzekeringen tijdens verbouwen

Wij informeren bij de bouwbedrijven als zij wel de nodige verzekeringen hebben om een verbouwing of aanbouw te kunnen realiseren. Tevens nemen wij contact op met uw opstalverzekeraar. Uw opstalverzekering heeft namelijk een beperkte dekking tijdens de bouwperiode.

Checken van een goedkope lening

Als je met de verbouwing ook je huis verduurzaamt, kun je een Energiebespaarlening aanvragen. Die wordt vertrekt door het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten. Maar de meeste hypotheekaanbieders bieden de leningen ook al aan tegen zeer aantrekkelijke rentes.

Offertes bouwbedrijven vergelijken en vaste prijs

Wij vergelijken de offertes van onze netwerkpartners. En bespreken de offertes met u. Wij adviseren u om een vaste prijsafspraak te maken. Zodat tegenvallers niet extra voor uw rekening komt. Te denken valt aan: bouwaanvraag, de legeskosten voor een grote afvalcontainer op de weg of de kosten van een constructeur.

Alles in 1 oplossing vraag gesprek aan

info@hypotheekkoopje.nl|tel: 06-225 26 883.