Huis kopen zzp of mkb ondernemer en hypotheek

ZZP-hypotheekverstrekker van Steenwijkerland.

Huis kopen zzp of mkb- ondernemer? Dan bent u aan het juiste adres. Hypotheekkoopje weet wat de mogelijkheden zijn. Maandelijks zijn wij bezig met deze aanvragen en weten wat wel en niet kan. Vooral bij welke geldverstrekkers wij niet moeten zijn. Velen gingen u voor. Wij zijn dan ook niet voor niks de ZZP-hypotheekvesrtrekker van Steenwijkerland

Het is dus niet nodig dat u kostbare tijd verspilt. Wij vergelijken alle aanbieders op prijs/kwaliteit maar vooral of zij ondernemers wel goedgezind zijn!

ZZP-hypotheekverstrekker Steenwijkerland

Is het lastig om als zzp of mkb ondernemer een hypotheek te krijgen?

Op zichzelf niet lastiger dan voor iemand in loondienst. Sterker nog er zijn geldverstrekkers die al een hypotheek verstrekken als u pas 1 jaar zelfstandig bent ( er wordt dan slechts 75% gefinancierd van de benodigde hypotheek).

Afgeronde jaarrekeningen -minimaal 2 jaar

Een aantal zaken dient u wel op orde te hebben. Uw jaarcijfers kloppen. U beschikt hierover. Ook kunt u de opgelegde belastingaanslagen aantonen en de bijbehorende aangiftes. Als u niet beschikt over minimaal 2 afgeronde boekjaren wordt er minder aan u verstrekt. 

ZZP-HYPOTHEEKVERSTREKKER VAN STEENIWJKERLAND

Wat moet uit uw mijn cijfers blijken?

Banken en andere geldverstrekkers houden niet van risico-financieringen. Dus als uw onderneming een zinkend schip is ( negatief eigen vermogen) haken zij af. U zult een gezond bedrijf moeten aantonen. Als u meer prive onttrekt uit uw onderneming dan u verdient zal het u niet verbazen dat dit zichtbaar is. De winstgevendheid moet voldoende zijn om de kosten en privĂ© onttrekkingen te dekken. Nog beter u houd er zelfs daarna nog wat aan over.   

Waarom u niet alleen maar naar uw bank moet gaan

Te vaak maken wij mee dat ondernemers naar haar eigen bank gaan en denken laat ik het nu maar gauw regelen want ik krijg een hypotheek. Dit is een gemiste kans. U slaat meer dan de helft van de geldverstrekkers over ( die ook aan u zouden hebben verstrekt). Wellicht kunt u daar een veel goedkopere aanbieding krijgen. Hetgeen weer gunstig voor u is omdat uw woonlasten dalen. U hoeft dus minder te onttrekken uit uw zaak om uw privĂ© kosten te betalen.  Hopelijk heeft deze pagina:  een huis kopen zzp of ondernemer  u wijzer gemaakt?