Scheiding aanvragen in Wolvega of Weststellingwerf

Scheiding en hypotheek

Wanneer u zoekt op internet op “scheiding aanvragen in Wolvega ” komt u informatie tegen van de gemeente, of van scheidingmediators. Zij kunnen u prima behulpzaam zijn bij het indienen van de scheiding of ter verbetering van de verstandsverhouding. 

Advocaat of scheidingsmediator is geen gecertificeerde hypotheekadviseur

Maar wat kunnen zij voor u doen als het gaat om het wijzigen van uw hypotheek, verzekeringen en andere vermogensbestandsdelen? Zij kunnen  doorgaans niet bemiddelen bij uw hypotheek ( vergunningsplichtig). U hebt een partij nodig als hypotheekkoopje. Wij beschikken over vergunningen om dit te mogen doen ( AFM vergunningsplicht). Een advocaat of mediator heeft geen WFT-vergunning. Daargelaten zijn zij geen financieel adviseur.

Bij een echtscheiding hebt u een advocaat nodig om de scheiding in te dienen. Wij werken samen met advocaten in Wolvega en omstreken die voor u de zaken kunnen vastleggen in een echtscheidingsconvenant & ouderschapsplan. Echter is het niet zo simpel. De meest lastige kant van de echtscheiding is de financiële begeleiding hiervan. Hiermee gaan wij u helpen. Een advocaat gaat dit niet voor u doen. Een scheiding aanvragen in Wolvega wordt op deze wijze vereenvoudigd.

scheidingen aanvragen Wolvega of weststellingwerf

 

 

Wat zijn uw voordelen?

De financiële en fiscale gevolgen worden voor u op een rijtje gezet. Welke financiële gevolgen heeft de scheiding? Wat kost het om te scheiden en hoe kijkt de Belastingdienst tegen een scheiding aan? En hoe zit het met je pensioen? Wellicht hebt u een koopwoning en lopen er verzekeringen? Kortom u moet financieel gaan verdelen. Dat gaat nu eenmaal een stuk makkelijker als u weet wat wel en niet kan.

De kosten van onze dienstverlening

Deze liggen aanzienlijk lager dan in het geval u een advocaat inschakelt en een mediator en daarna past een financiële adviseur. Bovendien werken wij samen met partijen die de kosten zo laag mogelijk houden omdat wij het werk overnemen hetgeen weer het nodige bespaart. Uiteraard informeren wij u in een vrijblijvend gesprek vooraf wat de dienstverlening kost ( is ook afhankelijk van wat u zelf doet).