Hypotheekadviseur in Weststellingwerf

 

Mensen maken het uiteindelijke verschil !

De onafhankelijke hypotheekadviseur in Weststellingwerf. Afspraak is afspraak. Deskundig, duidelijk, eerlijk, snelle afhandeling van uw hypotheekdossier. Goede referenties en geen lange wachttijden. Een typische eenmanszaak waar u er nog toe doet. Spreekt dit u aan dan ben ik voor u de ideale hypotheekadviseur in de regio Weststellingwerf.

hypotheekadviseur in Weststellingwerf

Over mij:  

Ik ben Fred Bos al ruim 17 jaar werkzaam als hypotheek en verzekeringsadviseur. Ik ben werkzaam geweest in vele hypotheek en assurantiekantoren. Sinds 2006, zelfstandig ondernemer. Als geen andere ken ik de oplossingen in de complexe wereld van hypotheken en financiële vraagstukken. Ik ben landelijk actief maar de laatste jaren voornamelijk actief als hypotheekadviseur in de gemeente Weststellingwerf en directe omgeving. 


Deskundigheid: 

AFM vergunning: 1200.83.48.

Aangesloten bij branche organisatie(s): Commissie Financiële Dienstverlening

Aangesloten bij klachteninstituut Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (KIFID): Nr:300.005163

contact gegevens: 

Grindweg 53, 8483 EH WOLVEGA. Tel: 06- 225 26 833. email: info@hypotheekkoopje.nl


 

Vrijblijvend kosteloos gesprek waarom?

Als het nu gaat om uw huidige hypotheek of een nieuwe hypotheek er is meer mogelijk dan u denkt. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. U kunt dan kennis met mij maken en ik zal beoordelen of uw wensen en behoeften wel haalbaar zijn. U wordt er alleen maar wijzer van. Lees onze dienstenwijzer over onze tarieven:  DVD hypotheken

 

hypotheekadviseur in Weststellingwerf

Wij doen het anders.

Wij komen u thuis bezoeken. Geen wachttijden. Geen spreekuur zodat u relax thuis op de bank zit. Als wij een document van u nodig hebben en u hebt het even druk komen wij het gewoon ophalen. Makkelijker kunnen wij het niet maken. Voor hypotheekadvies in Weststellingwerf belt u gewoon Hypotheekkoopje. Maak nu een afspraak.

hypotheekadviseur in Weststellingwerf