Hypotheekadviseur in Steenwijkerland

Hypotheekadviseur in Steenwijkerland de heer F. Bos

Mensen maken het uiteindelijke verschil !
Afspraak is afspraak.Deskundig, duidelijk, eerlijk, snelle afhandeling van uw hypotheekdossier. Geen lange wachttijden. Een typische eenmanszaak waar u er nog toe doet. Spreekt dit u aan dan ben ik voor u de ideale hypotheekadviseur in Steenwijkerland voor u. 

hypotheekadviseur in Steenwijkerland

Over mij:  

Ik ben Fred Bos al ruim 17 jaar werkzaam als hypotheek en verzekeringsadviseur. Ik ben werkzaam geweest in vele hypotheek en assurantiekantoren. Sinds 2006,zelfstandig ondernemer. Als geen andere ken ik de oplossingen in de complexe wereld van hypotheken en financiĆ«le vraagstukken.

Deskundigheid: 

AFM vergunning: 1200.83.48.

Aangesloten bij: klachteninstituut financiƫle dienstverlening (Kifid)

Overige gegevens: 

Dieptol 50, 8332 BP Steenwijk. Tel: 0521-85 32 77. email: info@hypotheekkoopje.nl.

 

Vrijblijvend kosteloos gesprek waarom?

Als het nu gaat om uw huidige hypotheek of nieuwe hypotheek er is meer mogelijk dan u denkt. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. U kunt dan kennis met mij maken en ik zal beoordelen of uw wensen en behoeften wel haalbaar zijn. U wordt er alleen maar wijzer van.

Hypotheekadvies bij u thuis is wel zo makkelijk!

Hypotheek Steenwijkerland

Wij doen het anders.

Wij komen u thuis bezoeken. Geen lange wachttijden in de wachtkamer. Geen spreekuur zodat u relax thuis op de bank zit. Als wij een document van u nodig hebben en u hebt het even druk komen wij het gewoon ophalen. Makkelijker kunnen wij het niet maken.

Uw privacy doet er echt toe!
Als hypotheekadviseur vind ik het belangrijk dat niet uw gegevens zo maar op staat liggen. Vandaag de dag vullen mensen de meest uiteenlopende uitgebreide persoonlijke gegevens in op internet. Wij doen er alles aan te voorkomen dat internet verkeer  onderschept wordt of uw gegevens gehackt worden. Door onze site te beveiligen.