Hypotheek Steenwijk-Hypotheekkoopje

Hypotheek advies of huis kopen?

Bij Hypotheekkoopje in Steenwijk kan je terecht voor een gedegen hypotheekadvies of volledige zorg bij het kopen van een huis.

Uw eigen adviseur voor optimaal Hypotheekadvies 

Mag ik mij voorstellen? Ik ben Fred Bos en al ruim 17 jaar werkzaam als hypotheek en verzekeringsadviseur. Ik  ben werkzaam geweest geweest in vele hypotheek en assurantiekantoren. Sinds 2006, zelfstandig ondernemer. Als geen andere ken ik de oplossingen in de complexe wereld van hypotheken en financiële vraagstukken.

Door mijn betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de persoon achter de klant bouw ik een langdurige vertrouwensrelatie op.  Op deze wijze organiseer ik financiële rust.

Vaste aanspreekpunt geen wachtkamer en op tijdstippen dat het u uitkomt.

Voor hypotheekadvies kom ik u bezoeken en bent u er zeker van dat u niet steeds iemand anders krijgt die uw hypotheekdossier behandelt. Dit bevordert de snelheid. Tevens hebt u geen last van wachtruimtes waar u de druk voelt om snel een besluit te nemen. U wordt thuis bezocht.  Persoonlijke aandacht staat op één.

hypotheekadvies steenwijk
Uw hypotheekadviseur de heer F. Bos

Mensen maken het uiteindelijke verschil!

Afspraak is afspraak. Deskundig, duidelijk, eerlijk, snelle afhandeling van uw dossier. Geen lange wachttijden. Een typische eenmanszaak waar u er nog toe doet. Spreekt dit u aan dan ben ik voor u de ideale hypotheekadviseur. 

Mijn dienstverleningsdocument:

Met het dienstverleningsdocument weet u wat u ongeveer aan kosten kunt verwachten. Het dienstverleningsdocument is een belangrijk hulpmiddel bij het kiezen van een financiële dienstverlener. U kunt mijn dienstverlening downloaden door op de volgende link te drukken: diensten en voorwaarden Hypotheekkoopje. Diensten en voorwaarden

AFM vergunning/deskundigheid: 1200.83.48.

 

Aangesloten bij klachteninstituut:

Hypotheek Steenwijk

Contact gegevens:

Tel: 0521-85 32 77 of mail: info ( at )hypotheekkoopje.nl, Dieptol 50, 8332 BP in Steenwijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *