Financieel advies Wolvega

Welkom mijn naam is: Fred Bos uit Wolvega

Als hypotheek en verzekeringsadviseur breng ik in kaart hoe u er financieel voorstaat en leg u graag uit wat uw vooruitzichten en risico’s zijn en of u actie moet ondernemen. Financieel advies gaat dus niet over het afsluiten van een hypotheek of ander financieel product. Centraal staat hoe sta ik er financieel voor? En zie ik bepaalde risico’s over het hoofd?

Als er de afgelopen tijd iets in uw persoonlijke situatie is veranderd, is het belangrijk een volledig beeld van uw financiën te hebben. Bijvoorbeeld als u bent gaan samenwonen, een betere baan of wellicht een gouden handdruk heeft gekregen of als u een aardig bedrag heeft geërfd. De vraag is dan of uw hypotheek, beleggingen of andere financiële zaken nog wel passen bij uw huidige situatie of dat u hier en daar beter wat kunt bijstellen.

Gratis kennismakingsgesprek:

In principe bij u thuis als u in de regio Weststellingwerf woont het eerste gesprek is altijd gratis.

U kunt bij mij terecht voor zowel een integraal financieel plan ( zie boven financieel advies) als voor een los deeladvies, zoals een onafhankelijke check van uw verzekeringen, pensioen, advies over vermogensopbouw, of advies over levensverzekeringen.

Hypotheekadvies:

Het afsluiten van een hypotheek is niet iets wat u zo maar even doet. Deze dient afgestemd te worden op uw persoonlijke wensen en behoeften. Vele zaken spelen hierbij een rol. Wat moet er met de hypotheeklast gebeuren als er kinderen komen? Wat als ik in de toekomst wil verbouwen? Graag maak ik voor u een maatwerkadvies. Hierin komen alle aspecten aan bod.

Lees meer over hypotheken: Uw huidige Hypotheek aanpassen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *